13.2.12

Tampereviikonloppuinen

 
Hiphei vaan jengi! Mä olin Tampereella koko viikonlopun ja pidin samalla sitte netistäkin lomaa. Tuli käytyä Ikeassa menomatkalla, mut pääpointti reissussa oli mennä isän luo. Kävin tsekkaamassa perjantaina hänen esityksensä Palatsillla ja lauantaina tuli tyhjennettyä tili, mut muuten rentoilin vaan urakalla ja katoin pirusti leffoja (mm. Memoirs of a Geisha, suosittelen kympillä).
Lauantaina mentiin tosiaan isän muikkelin kanssa kiertämään keskustaa ja kirppareita. Shoppailureissun lopuks piipahdettiin Kookengässä ja voi hemmetti - bongasin sieltä mun unelmien kengät. Totesin, et mun sydän särkyy (tälleen dramaattisesti ilmaistuna) ellen saa niitä. Jotenka kaunokaisia kokeiltuani totesin, että nää on pakko saada. Ja nyt ne on mun!


Viimoiset kirpparilta! Noitten lisäks löyty myös kaks leffaa. Totanoin, kauan haaveilemani takki kotiutui eilen, mutta koossa 42. Vitutti sitte pikkasen, ei hele... Jännä ku papereissa luki ihan, että 34 mut se olikin todellisuudessa jottain ihan muuta. Ei auta muu ku vaihtaa se siihen oikeeseen kokoon ja toivoa, et se saapuis joskus lähi-hiton-vuosina.

 Ikealöytöjä:

Tili tyhjänä ja hymy huulilla, kiva reissu siis! Tai no siitä hymystä en tiiä ennää, koska tänään on aika kökkö känkkäränkkämaanantai. :-D Ikeasta löytyi muutakin, mut pistän niistä fotoo myöhemmin.


Voi kääk ku ei pää toimi. Mut joo, kivaa maanantaita ja alkavaa viikkoa sinnenniin!

8 comments:

  1. love your shoes, your house, your photos, your style;

    good luck! :))

    ReplyDelete
  2. Aijaij et usko! Vähänkö haaveilin ihan kympillä just noita samoja kenkiä viimeviikolla! Epistä! Nyt on pakko mennä huomenna kokeilemaan noita kenkiä :p

    Memoirs of a Geisha on aivan ihana leffa!

    ReplyDelete
  3. Ihania kuvia, sulla on aina niin tarkkoja ja selkeitä täällä, me likes :)

    http://sadehtivaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Voi, mikä ihana koira! :) Meilläkin on labradorinnoutaja, ja nuo aiheuttaa kyllä aina sellaisen ihailupuuskan ettei mitään rajaa. Taidankin mennä tästä sohvalle rapsuttelemaan tota omaa hauvaa!

    ReplyDelete
  5. Sulla on niin ihana tyyli sisustaa ja oot mielettömän kaunis! :)

    ReplyDelete
  6. olimpja - And I love to hear that, thank you. :-) Good luck to you too!

    Jasmin - Aijaijaijai, äkkiä hakemaan! :-D Joo noi on mielettömän ihanat ja tosi mukavat jalassa, mikä on pääasia. Vagabondista ei oo kyllä yhtäkään huonoa kokemusta - löytyy muutamat popot kyseiseltä merkiltä jo ennestään :-)

    Ja joo, hieno hieno elokuva♥

    Cecilia - Khiihh, kiitos kovin!

    Meeri - Lucky you, mä oon hirmuisessa koirakuumeessa ollut iät ja ajat. Labradorinnoutaja olis yks potentiaalinen vaihtoehto monien muiden joukossa, tulee valinnanvaikeudet:-D Iiihana

    Liisa - Voih, kiitos hirmusti hei :'>

    ReplyDelete
  7. eikä ! sulla on noi upeat Vagabondit!

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8