29.1.12

Kaukolaukaisin

regina/jos et sä soita... ja vähän uutukaisuuksia sekä pakolliset randomit. :> Yli viikko vierähtänyt viime postauksesta, ohhoh. Ongelma ei ole siinä, etteikö olisi ideoita postauksiin (päinvastoin, niitä on kyllä yllinkyllin) vaan siinä, ettei ole aikaa eikä jaksamista. Esimerkiksi perjantaina oli tarkotus vetästä totaalinollaus kavereiden kanssa, mut mä olin ihan ylitsepääsemättömän väsynyt - silmät pysy just ja just auki ja vieraille tuli tungeksiva olo, sillä emäntä oli niin oudolla tuulella. Eipä siinä sitte muutamaa enempää jaksanut juoda ja simahdin about heti sänkyyn päästyäni.

Mutta heheh, viimepäivinä on "visa vinkunut" ja oon kotiuttanut muutamat uutukaiset:

♥ Kaukolaukaisin Digitarvikkeelta
♥ Ihanainen kynttelikkö (?) ja kustansi vaan femman! Plus nuo punaoranssit pöytätabletit.
♥ OBH Nordican Sodamaster. En tosin ostanut sitä itse vaan sain sen :>
♥ Kapea pähkinäpuuhylly. Erään firman vessassa oli tommonen ja mä ihastuin siihen heti, joten otin siitä kuvan ja painelin Jyskiin seuraavana päivänä. Tuolla se nyt kököttääpi! Kotiutin myös vessaroskiksen, mut en nähnyt tarpeelliseksi kuvauttaa sitä :-D

Kerrankin kun on mahdollisuus pistää rahaa vähän haisemaan, niin tilasin myös SATC-boksin (say goodbye to ur life, heh heh) ja pari muuta juttua, tulee tänne sitte näytille. Hohhoijaa, maha huutaa ruokaa, have to go!


Few things to be happy about
 juustokakku / The Lord of the Rings - Extended Edition / kahvitauot

8 comments:

 1. Tunnelmallisia ja ihania kuvia täällä :-) Hei onks toi Lotrin Extended edition hyvä, tai siis onks siinä paljonkin extraa? Hirveesti himottas hommaa se kun ei oo tullu niitä leffoja kateltuun aikohin!

  ReplyDelete
 2. Qtja - Onononon, hommaa ihmeessä!! ♥ Kyl siel aikas hurjasti on matskua, mitä ei normiversioissa ole. :--) Muunmuassa Legolasin ja Gimlin juomakilpailu, haha! Niit pystyy kyl pällistelee youtubestakin.

  Hii, kiitos!

  ReplyDelete
 3. superihanat kuvat ja regina = ♥

  ReplyDelete
 4. Miten toi kaukolaukaisin toimii, että jos ottaa vaikka asukuvia niin tarkentaako se siihen sitten?

  ReplyDelete
 5. Saara Elina - Superia, kiitos :-)

  Ida - Jeespoks kyllä vain!

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia täällä! :-) Tollanen hyllykkö on ollut pitkään mun tuollaisen-tarvitsemme-kylpyhuoneeseen-listalla. Vieläköhän niitä olisi Jyskissä jäljellä.. :-)

  ReplyDelete
 7. iha paras hylly! olispa mun vessassa kans tilaa mutta kun ei mahdu edes pesukone sinne ! huomenna on laundry day talon kellarissa 8)
  kauniit kuvat jälleen enyalla : ))

  ReplyDelete
 8. Mimosa: Kiiiitos :> Voipi olla, voipi olla!

  Ina: Eiks ookki! :-) Voi höhöh, hanki sinne joku pienempi kivaisa hylly. Kiitos kovasti :>

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8