27.2.11

sunnuntaipläjäys


sunnuntaita=)

eilen tosiaan repäsin ja laitoinkin maiharitakin sijaan nahkiksen, jee, eikä ees jäätynyt! sama tänään, kyllä se kevät sieltä tulee pikkupikkuhiljaa.
eilisen ohjelmaan kuulu hengailua kaverilla keskustassa ja join siinä vähän punaviiniä, kiitos siitä ! siitä suunnattiin komeamman osapuolen kanssa toisen kaverin luo, jossa hengattiin hetki ja sitte lähettiinki kotio eli mun luo. oon muute pitkään miettiny et mitä hittoo "atm" meinaa, mut tänää sitte hiffasin sen :-D at the moment, of course, ha ha. helpotusta jollekin, jos on ihmetelly samaa....
murunen lähti kotionsa tosnoi ja nytte oon sit taas itekseni. hitosti kahvia naamariin nam ja iltaa odotellessa, tänään tulee pretty woman♥!!
kun ilmat tästä lämpenee, ni sitte teen teille sen lempimestat porissa-postauksen, sillä se oli kiva idea :--) nyt ei vielä inspaa mennä paleluttamaan itteään tonne jos ymmärrätte. tidii teitä lukijoita on nyt 180, jipii!

ps. onko joku muu bongannut NFV-emmin uusimmasta cosmosta? 8---)

One thing to be happy about
nahkatakit

10 comments:

 1. ihanasti muokattui kuvii noi jotkut! 8)

  ReplyDelete
 2. mari: voihh kiitos ny kovin=)!!

  ReplyDelete
 3. sul on kyl upeit kuvii, täst sait itellesi yhen lukijan lisää hehee :-)
  ite en viel pärjää nahkatakil ulkona, mut toivottavasti koht jo pääsis sitäkin ulkoiluttaa :-D

  ReplyDelete
 4. mira: voiku kivaa, kiitos : ) joo kyl se tiukkaa tekee, voi pistää nahkiksen vaan jos ei tartte kävellä kauheesti ulkona :-D

  ReplyDelete
 5. uuu cotton grill !

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8