22.2.11

heihei pokkari

asa/ hip hop hurraa
noni morienttes! ja taas on ilta. katteltii tos kaverin ja sen pikkuveljen kans vähä bruce taivaanlahjaa ja vedettii mättöö naamarii. huomen oiski sit sitä malleilukeikkaa tiedos aamupäiväl =) nyt ei oo oikeen kirjottelufiilis, jotenka tos ois videoo hmm. palataa :--)

6 comments:

 1. Etkö pysty ottamaan yhtään negatiivista kommenttia vastaan? Ja ei, en ole sama anonyymi josta vingut facebook-päivityksessäsi. Pidät julkista blogia, mutta et hyväksy/poistat ne kommentit, joissa ei ihkuteta wannabehippityyliäsi?

  ReplyDelete
 2. pystyn tietty, mut lähtee järki tommosiin kommentteihin. miten niin poistan? "wannabehippi" :----DD painu sä kuuseen, kukaan ei oo käskeny ihkuttamaan.

  ReplyDelete
 3. sulle on näköjää isompiki ongelma se, että mulla on persoonallinen tyyli? lakkaa lukemasta blogia jos kert sitä niin paljon inhoat.

  ReplyDelete
 4. Tottakai bloggaaja saa ite päättää mitkä kommentit on ja pysyy ja mitkä taas lentää ku keihäs. Anonyymit ei tunnu tajuavan yhtään mitään blogeista (tarkotan siis sitä et blogiin kirjotetaan vain niistä asioista mistä bloggaaja itse tahtoo, kommenteista julkaistaan tietyt yms).

  Olipas "turha" kommentti mut pakko ny sanoo jotain! :D

  ReplyDelete
 5. rosa: no niinpä! tommone turha paska suututtaa, "wannabehippi" voi lol.

  paula: ♥

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8