24.2.11

HEDARI

heippahei :--)

tän torstain sana tähän asti ainakin on löhööminen. muru lähti just kotio syömään ja mä jäin yksin hedarini kanssa. tosiaan, kauhee päänsärky joten en tie mitä saisin tähän tekstilootaan nyt aikaseks :-D ja ei, en oo ollu dokaamassa, en tie mistä tää on tullu.
mun oli tarkotus kävästä tänään porin uudella superkirppiksellä, mut se suunnitelma kusi sitte ku ei oo tullu vielä rahaa vaikka piti! jos ehkä huomenna sitten? hope so . huomenna olis nakkilas myös bileet mauttomuusteemalla, mut en oo viel varma oonko menossa; riippuu täysin siitä saanko jonkun kivaisan kyyditsemää mua takasin kotiin sieltä! teemabileet on kyllä iha huippuja.
mut, mulla ei nytten oo valitettavasti oikeen tuoretta kuvamatskuu jotenka aattelin väsätä huvikseni tollasta haastetta, et pitää kertoo ittestään seittemän asiaa ja sitte haastaa siihen seittemän bloggaajaa (aika wanha haastejuttu mut jaa).

kaipa tää särky tästä pian helpottaa ja sitte vois keittää lisää kahvia, hih!


1. kuten onkin jo tullu ilmi, rakastan fjällraven kånkelin reppuja. haluan kaikki lempiväreissäni, piste! nyt mulla on vaan keltanen.
2. olen harrastanut teatteria ja sen lopettaminen on hieman kaduttanu.


3. rakastan kirppiksiä (ja varsinkin sitä fiilistä ku löytää kaikkea kivaa edullisesti). tomorrow, tomorrow..?
4. mun pitäis oppia "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos"-ajattelutapa, sillä otan usein tietyt asiat aika henkilökohtaisesti ja harmistun helposti. eismerkiks vaikka just blogimaailmassa. tarttee oikeesti harjotella tota eikä ottaa kaikkia tyhmiä juttuja niin vakavasti.


5. tykkään tupakoida autossa.
6. musta on ihailtavaa, kun jengi löytää oman tyylinsä ja kaikenlisäks ovat viel itsevarmoja. itsevarmuus on kaikkein kauneinta eikä se, että miettii kokoajan mitä muut ajattelee sun tyylistä. raaka tosiasia on, et kaikkia ei voi miellyttää mut miks tarttiskaan? lalala

all me sydän sitä

7. musta ois siisti tavata kasvokkain monikin tyyppi, joiden blogeja esimerkiksi luen :--) mite ois koko suomenlaajunen blogimiitti? hahah!

haasteen uhreiksi pääsevät nämä ihanaiset: laura, paula, hanna, suvi, rosetta, milla ja iida!

8 comments:

 1. u're welcome, beibi! ::------)

  ReplyDelete
 2. Superkirppis on jätti-iso! Toisaalta siistii, mut toisaalta mulle tuli vähän sellanen ahistus ku se oli niin valtavan kokonen kirppikseks =D

  ReplyDelete
 3. merkku: ääääläää oon ny entistä enemmä innoissani, tahtoo sinne :-D!

  ReplyDelete
 4. Aaa, missä Porissa on sellainen Superkirppis!! Tahtoo päästä heti kun sinne seuraavan kerran pääsen!

  ReplyDelete
 5. anonyymi: =) se on paanakedonkadulla siinä halpahallin vieressä suuripiirtei! ei oo kyllä mikää huomaamaton, ku norsunkokosilla kirjaimilla lukee siinä seinässä et "superkirppis" :-D

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8