23.1.11

minä en unohda sinua koskaan, vaikka en muistaisi omaa nimeäni

pariisin kevät/pikku huopalahti

moikkis! sanompahan vaan, et tohon biisiin ei kyllästy ikinä ja sitä on ihana laulaakkin :--) nyt tuli joku repeatkohtaus enkä suostu kuuntelemaan nyt muuta ahahah (hähä kuka on nähny livenä kuka). jaa-a, tää sunnuntai on mennyt ihan tässä kotona lukuunottamatta kauppareissua (okei mulla menee yleensä aina sunnuntait ihan kotioloissa ja niin sen kuuluu ollakin). tai niin mä tykkään. tein tossa ruokaakin; kanawokkia yllätys yllätys mut tällä kertaa se oli koostumukseltaan vähän erilaista kuin ennen. naminam!
on meinaa ollu niskat päivän pari niin kipeät et en niinku ymmärrä! tai sillee jännästi toinen puoli niskasta. onneks poikaystävä oli ihana ja hiero sitä kohtaa paljonkin, mut katotaa ny koska tää kipu katoaa. onneks on buranaa, rokrok!
mua jotenkin huvittaa/harmittaa se, että jotkut lukijat ei näköjään oikeen osaa päättää lukeakko tätä blogia vai ei. kokoajan esimerkiks bloglovinissa seuraajamäärä putoaa, seuraavana päivänä kasvaa ja sit taas putoaa. koittakaa päättääää öää:---D
pelottavaa sitten taas on se, että mietin usein pölliikö jotkut mun kuvia ja lykkääkö ne niitä ties minne. tää nettimaailma on niin sairas, ilkeä ja lapsellinen et ei sitä koskaan tiedä.

One thing to be happy about
pariisin kevät

15 comments:

  1. Kaikki ketkä eivät itse pysty ottamaan hienoja kuvia ja ottavat toisten; kaikki kyllä huomaavat, että kuvat on kopioitu jostain muualta.
    Ne ketkä osaavat myös kuvata itse ja ottavat toisten; Ovat tarpeeksi fiksuja kertoakseen kuvien lähteen/kuvaajan, eivätkä väitä kuvia itseottamikseen.

    Ja sulla täällä blogissa on lähinnä sun naamasta kuvia. ja sun flickr..no, saa niitä kuvia sieltäkin varastettua tietenkin.
    Mutta sille ei voi mitään, mitä enemmän itsestään jakaa toisille niin sitä enemmän paskaa saa niskaansa!
    (Tykkään kyllä sinun kuvistas, enkä ole vielä ainakaa niitä missään nähnyt ilman lupia!)

    ReplyDelete
  2. anonyymi: ei täällä todellakaan ole pelkästään mun naamasta kuvia :--D huh huh.... tein jonkun aikaa siten, että laitoin copyrightin kuviin mut se on niin saatanan vaivalloista. tottakai on niitä fiksujakin, ketkä osaavat pyytää luvan jos haluaa käyttää esimerkiks omassa blogissaan toisen kuvia.
    mä en kyllä oo ainoa ketä pistää kuvia nettiin joten en myöskään oo ainoa ketä tää aihe huolestuttaa. kuvienpöllijät on kusipäitä eivätkä ne ketkä niitä kuvia laittaa.
    mut, kiitos!

    ReplyDelete
  3. voi tsiisus. mä en kyl oo ainoa täs maailmassa ketä laittaa kuviaan nettiin, ja kaikkia muitakin varmaan joskus mietityttää tää sama aihe. mut se ei ole BLOGGAAJIEN syy, et jos jotkut hiton kusipäät pöllii huvikseen kuvia. bloggaaminen ei olis mahdollista jos ei laittais kuvia, ainakaan mulle. muutenkin ku valokuvaus on mun juttu ni aika perseestä se olis olla laittamatta kuvia nettiinkin. täytyy vaan hyväksyä se raaka tosiasia, et kaikkee voi tapahtuu.
    mitäs ite inisette kun mä nyt vähän jotain sanon? :--DDD argh

    ReplyDelete
  4. oi pariisin kevät on kyl joku niiii aw ♥

    ReplyDelete
  5. pariisin kevät oioi <3.
    jee nään sen livenä taas helmikuus <3

    ReplyDelete
  6. iida: jeee :---)♥ se oli aika mahti ilosaaressa!

    ReplyDelete
  7. mun on myönnettävä etä mä en JAKSANUT mennä kattoo sitä ilosaaressa.....ja vähän kaduttaa kyl! mut oon nähny ne nyt sit kerran kuiteki!

    ReplyDelete
  8. iida: ei se mittään, sitä sattuu :-) nii just! c:

    ReplyDelete
  9. toi ruoka näyttää niin hyvältä:( tuli kauhee nälkä:C

    ReplyDelete
  10. paulikki: (se on) voii, mee ny ihmees tekee safkaa itelles! ( :

    ReplyDelete
  11. voi että, rakastan molempia biisejä, meteoriittia ja pikku huopalahtea. jälkimmäisestä tulee aina niin haikea fiilis, kun pitää kasvaa isoks vaik haluaisi unohtua menneisiin kesiin ja huolettomaan nuoruuteen.

    ReplyDelete
  12. Moikkelis!

    http://coolnbored-peeta.blogspot.com/2011/01/nyt-niita-blogeja.html

    Käyhän kattelee, sun blogis saattaapi olla tuolla :----)

    ReplyDelete
  13. peeta: huippuu jee kiitos paljon!! :')

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8