16.1.11

bailubailuu ja muuta

white stripes/icky thumb
kuvat: we heart it

heip heip ♥ noniin, vihdoinkin on aikaa ja jaksamista vääntää jonkinsortin postaus! mul ei oo oikeen mitään kuvasatoa viikonlopulta, mut antakaa anteeksi :--)) perjantaina tie johti muutaman bissen jälkeen passioniin yksille ja siitä sitte cabarettiin josta kotiuduin joskus puol neljä aamuyöstä :--D samana päivänä aikasemmi tuli juteltua kaverille siitä, et ei oo vähään aikaan päässy bailailee kunnol. isovelikin tuli meen seuraan passioniin ja todettiin, et on ikävä kunnon reivejä et koska oikeen pääsis......sinne se tie johti sitte, kivaa oli! paitsi, et ne soitti aika paskaa musaa tällä kertaa ja se vähän turhautti ja jotain toivebiisiä piti odottaa tunti. et tota, on sitä parempaiki reivejä nähty!
perjantain kaljottelua ja bailailua lukuunottamatta oon viettäny aikaa mitä parhaimmassa paikassa - kainalopaikassa♥
kattelin tos the devil wears pradan ja seuraavaks jonossa olis "the last exorcism", mut trailerin perusteel se on kumminki niin pelottava et en saa unta yöllä tääl itekseni :--D 

oon viimepäivinä tosiaan syöny wokkiruokia ja kunnon ruisleipää, siis että ei pelkästään voita päällä :--D ihan parasta ruokaa; tuore, paahdettu fazerin puikula kalkkunaleikkeellä, salaatilla ja tomaatilla! ripaus grillimaustetta päälle ni hyvä tulee. 
ylläoleva wokki on kalawokkia, joka on meinaa sit ihan kuolettavan hyvää ja (sekin) helppo tehdä. tosin, tuoreet ja kunnon raaka-aineet rokkais paremmin eikä noi valmiit wokkipussit mut nekin on hyviä :--D kala oli tietenkin kunnollista lohta!
mut täs ois parit biisut ja kai sitä vois ruveta pia kattoo vähän kauhuu!
One thing to be happy about
kun lempibiisisi tulee yökerhossa

Ps. 

4 comments:

  1. miten ja millä saat tuollaisia vanhahtavia kuvia? tarvitseeko siihen jotain brushia tai maksuohjelmaa? ois kiva itsekkin oppia.

    http://icouldbeloath.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. photoshopin brusheilla saa kikkailtua ja kaikenmoisilla eri tekstuureilla. toi efekti on photoscapen valmis sellainen :-)

    ReplyDelete
  3. eiiiiiiiii vähä nauroin tolle viimeselle kuvalle::D:D:DDdddd♥ jjajaj sun blogissa on nii hienoja kuvia ain ja kivat muokkaukset, meitsi diggaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. nelly: ahahahaah joo oli pakko ottaa screenshotti tosta :-----D oivoi.
    hihi, kiitos kamalasti ♥!

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8